575 CV de potència per al Jaguar F-Type SVR

Si hi ha una marca que s’ha posat les piles últimament creant i modelant cotxes excepcionals, aquesta és Jaguar. I si, a més a més, li sumem que un dels nous models, el F-Type, té un disseny espectacular i encisador, la combinació resulta quasi perfecte. I diem quasi perquè sempre falta quelcom per arribar a la perfecció però, ara, sembla que la marca l’ha trobat; aquí teniu el Jaguar F-Type SVR, la bèstia absoluta i definitiva.

El felí que semblava tranquil i adormit, ha despertat de cop i ha decidit passar una estona pel gimnàs per esculpir una silueta única, un vestit agressiu que atemoreixi a totes les seves possibles preses. En aquest sentit, el Jaguar F-Type SVR aporta un nous para-xocs, noves taloneres, un nou splitter frontal i un aleró posterior que acompanya les quatre sortides d’escapament.

Però no us penseu que només estarà disponible amb sostre tancat permanentment, sinó que també podrà escollir-se amb la versió descapotable per tal de poder escoltar en tots els seus tons l’agradable melodia que emet l’espectacular i brutal motor V8 de 5 litres turbo que, segons diuen, podria arribar als 575 CV de potència, una força sobrenatural que s’enviaria directament a les quatre rodes a través d’una caixa de canvis automàtica de 8 marxes amb una posada a punt específica per a l’ocasió. Gràcies a aquests elements,seria capaç de passar de 0 a 100 km/h en 3,7 segons i arribar fins als 320 Km/h.

Per complementar tot això, també disposarà d’un nou reglatge de les suspensions, diferencial, frens i rodes (llandes i pneumàtics) ja que la potència sense control no serveix de res. I si no en teniu prou, també equiparà un sistema d’escapament de titani que, no només afavoreix a la reducció de pes, sinó que millora un so que ja és espectacular per si mateix. Llarga vida al Jaguar F-Type!