James Rodriguez, sancionat amb 10.400 euros - Diari Catala
El futbolista també serà jutjat per un delicte contra la Seguretat del Transit | FOTO: Europa Press

El jugador del Real Madrid James Rodríguez ja coneix una de les sancions imposades pel seu incident amb la policia després de ser ‘caçat’ a 200 km/h

James Rodríguez haurà de pagar 10.400 euros de multa per fugir de la policia. El jugador colombià del Real Madrid va protagonitzar un incident el passat més de gener, quan després de ser sorprès circulant a 200 km/h no es va aturar i va fer cas omís de les peticions dels agents, conduint fins a arribar a la ciutat esportiva del club. Després de ser denunciat, el futbolista ja coneix la sanció imposada per resistència a l’autoritat i encara està pendent d’una altra per excés de velocitat i conducció temerària.

La sanció aplicada a James Rodríguez és la més alta possible per ignorar les instruccions de la policia, en ser considerada com una falta greu segons la Llei de Seguretat Ciutadana. El jugador disposa d’un termini de 15 dies per recórrer-la, però en cas d’acceptar-la i abonar-la dins d’aquest període la quantitat es reduiria a la meitat.

El colombià, a més, encara es troba a l’espera de conèixer la sanció per excés de velocitat, que va per via penal i que li podria suposar la pèrdua del carnet de conduir. El fet de circular a més de 200 km/h suposa un delicte contra la Seguretat del Transit i a banda de la retirada del carnet també rebria una altra elevada sanció econòmica.