Janet Sanz es troba amb el Gremi de Restauració

0
janet sanz - Diari Català
Janet Sanz

Emplaça els agents a una altra reunió al febrer

La tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz ha valorat de manera positiva la trobada que es va produir dijous passat entre Ada Colau, el Gremi de Restauració i diferents agents per solucionar la problemàtica de les terrasses a l’espai públic de la ciutat.

El balanç de la trobada és positiu, hi ha punts de trobada entre els agents i el Govern està treballant per tenir llesta una proposta de modificació d’ordenança per aprovar-la definitivament i solucionar aquest aspecte”, ha afirmat Sanz en una roda de premsa.

Ha estat la primera trobada entre Ada Colau i els representants de la restauració i d’aquesta manera es rebaixa la tensió instal·lada en relació amb l’espai públic ocupat per les terrasses.

Per a Sanz, la solució passa per fer un ús adequat de l’espai públic sense incomodar cap usuari: “Les terrasses no són un problema, són una oportunitat per a la restauració i també hauria de ser-ho per als veïns i les veïnes que les utilitzen, però no poden ser un inconvenient per a la mobilitat i per al descans i la convivència.”

Alhora, el Govern municipal ha instat els diferents agents a una pròxima trobada per al febrer per avaluar amb detall la qüestió.

“Volem tenir una proposta definitiva entre quatre i cinc mesos i abordar-la amb un mapa més precís d’afectacions tenint en compte el règim de distàncies de la normativa revisant i flexibilitzant en cada barri de Barcelona.”