El Jannarelly Design-1 és l’exemple que a Dubai no només es compra, sinó que també es crea

Si hi ha un lloc de la Terra on hi ha més aglomeració de superesportius, aquest Dubai; Ferrari, Bugatti, Lamborghini, McLaren, etc. moltes són les marques que han conquerit l’orient mitjà però alguns decideixen no seguir a la resta creant el seu propi superesportiu. És el cas de Jannarelly Automotive, una companyia dels Emirats Àrabs, que pretén llençar de cara al 2016 el seu propi model, el Jannarelly Design-1, per tal que competeixi amb les ja conegudes i existents marques.

Aquesta companyia, propietat d Anthony Jannarelly (dissenyador en cap de W Motors) i Frederic Juillot (amo de Equation Composite) ens presenta de forma digital un model esportiu amb cert aire retro, sobretot recordant al disseny i les formes d’un Shelby Cobra. El seu nom és Jannarelly Design-1, i és un descapotable biplaça de tracció posterior i amb només 700 quilograms de pes.

Equipa un motor de 3.5 litres V6 atmosfèric de les Nissan VQ series que desenvolupa 308 CV de potència i un parell màxim de 371 Nm. Gràcies a la seva caixa de canvis manual i al seu diferencial autoblocatge, juntament amb el reduït pes ja comentat, aconsegueix una acceleració de 0 a 100 km/h en 4 segons i una velocitat màxima de 220 km/h. Totes aquestes prestacions i tècniques s’ajunten amb un xassís tubular d’acer, recobert de panells d’alumini i amb una carrosseria de fibra de vidre i fibra de carboni.

La primera aparició en públic del Jannarelly Design-1 serà el proper mes de febrer del 2016 a Dubai. La producció es limitarà a 30 unitats però la intenció és que també pugui arribar a altres mercats potencials com Europa o Estats Units. En qualsevol cas, les primeres unitats s’entregaran a partir de l’estiu, moment ideal per gaudir del Sol amb aquest original descapotable.