Jari-Matti Latvala amb un Audi Quattro A2 Grup B

0
Jari-Matti Latvala amb un Audi Quattro A2 Grup B

Jari-Matti Latvala amb un Audi Quattro A2 Grup B

Jari-Matti Latvala participarà al Internacional Lausitz Ral·li d’Alemanya amb el seu Audi Quattro A2

El pilot finlandès de Volkswagen és propietari d’un Audi Quattro A2, que es va fabricar amb les especificacions del Grup B, una autèntica joia de la història viva dels Ral·lis i que molts recordem amb gran nostàlgia. Sens dubte Latvala té una gran sort de disposar d’una d’aquestes meravelloses unitats i que, a més a més, el faci còrrer amb regularitat.

“L’Audi Quattro ofereix i fa posar la pell de gallina als veritables aficionats dels ral·lis perquè va ser molt espectacular en la dècada dels vuitanta. Pilotar-lo és tot un plaer”, va comentar Latvala.

La prova, que es disputarà del 29 al 31 d’octubre, s’iniciarà una setmana després de la cita catalana del WRC, i constarà de 18 trams i uns 189 quilòmetres cronometrats en la seva majoria sobre pistes de terra, una bona oportunitat per veure en acció aquest model.

L’Audi Quattro A2 va guanyar nou ral·lis del WRC en 18 participacions entre els anys 1983 i 1984. Stig Blomqvist guanyava en cinc proves, Hannu Mikkola en tres i Walter Röhrl només podia aconseguir un triomf. Després, el cotxe va ser reemplaçat pe l’espectacular Audi Quattro Sport.

Font: www.wrc.com