Jaume Betriu guanya el primer dia del Nacional d’Enduro a Campillos (Conca)

0
Jaume Betriu, guanyador d'E2 en el primer dia del nacional a Campillos
Jaume Betriu, guanyador d'E2 en el primer dia del nacional a Campillos Foto N.Martínez
Jaume Betriu, guanyador d'E2 en el primer dia del nacional a Campillos
Jaume Betriu, guanyador d’E2 en el primer dia del nacional a Campillos Foto N.Martínez

Els catalans Ramon Quer i Sergi Casany han guanyat en les seves respectives categories

La cinquena prova del RFME Campionat d’Espanya d’Enduro s’està portant a terme aquest cap de setmana a la població de Campillos Paravientos, a Conca.

Amb l’organització del CDE Motorvientos les dues jornades d’Enduro conten amb un rally, dues especials i un tram cronometrat.

En el primer dia de carrera, el pilot més ràpid ha sigut el lleidatà Jaume Betriu que ha tret distàncies a Oriol Mena i a Lorenzo Santolino. Al principi de la jornada era el català, Oriol Mena el que anava en segona posició en la general Scratch però el de Sherco, Lorenzo Santolino l’ha superat i s’ha pogut col·locar darrera de Betriu.  Kirian Mirabet, també català, i Víctor Guerrero han  completat el top cinc de la general.

El pilot català, Ramon Quer ha guanyat en Júnior Open
El pilot català, Ramon Quer ha guanyat en Júnior Open Foto N.Martínez

El pilot de Súria i vigent bicampió del món, Josep García, ha tingut una forta caiguda en una de les dues especials i s’ha hagut de retirar. Garcia però, té previst sortir a córrer demà.

Ja si ens centrem en les diferents categories, en Enduro1 ha guanyat Lorenzo Santolino, en Enduro2 Jaume Betriu, en Enduro3 Jonathan Barragán, en Júnior Open el català Ramón Quer, en Júnior Open 125cc el també català Sergi Casany, en Trufeu Nacional Junior Enric Francisco, en Sènior B 2T Alejandro Lahera, en Sènior B 4T Juan Martínez, en Sènior C 2T David Gómez, en Sènior C 4T Jorge David Moreno, en Màster Vicente Soldevilla i en Fèmines Humi Palau. Destacar que en fèmines també córrer la catalana Mireia Badia.

El nacional sense Iván Cervantes

El pilot de Cambrils no ha pogut assistir al nacional ja que acaba d’arribar de la seva primera participació en el Mundial de Cross Country Rallies disputat a Marroc i encara té l’espatlla adolorida de la caiguda que va patir a l’Oilibya Rally.

Demà a les 9 hores del matí es donarà el tret de sortida al segon dia del nacional d’Enduro.