L’actual campió d’Espanya d’Enduro 2 i Scratch fitxa per KTM per la propera temporada

La temporada que ve, KTM tindrà dins del seu equip un nou i reconegut pilot, el lleidatà Jaume Betriu, que tornarà a la marca austríaca després de quatre anys, quan era pilot de motocròs.

Betriu ha assegurat que “ això suposa un gran pas endavant per la meva carrera, especialment pel que respecta al Mundial, ja que tindré més ajuda que ara. Estic molt content de formar part de KTM, conec la gent i l’equip i per tant estic segur que aconseguirem grans èxits junts”.

El de Coll de Nargó va començar sent pilot de motocròs però al 2012 es va passar a l’especialitat de l’Enduro, any  en que Betriu va guanyar el Campionat d’Espanya de Cross Country.

Jaume Betriu - Diari Català
Jaume Betriu ja havia estat a KTM quan feia motocròs

Ja al 2013 va ser tercer en Enduro 3 i segon en Enruro1 en el 2014. Enguany com ja hem publicat anteriorment, Jaume Betriu és campió d’E2 i d’Scratch i ha finalitzat en la quarta posició en el Mundial d’Enduro. A més de tot això, també ha format part de l’equip espanyol dels ISDE on tant l’any passat com aquest, van acabar en la tercera posició del podi.

Així doncs, a partir de la temporada que ve, 2016, Jaume Betriu disputarà el Campionat d’Espanya d’Enduro i el Campionat del Món amb el Team B dins de l’escudaria KTM.