“El Barça és víctima i coautor de l’espionatge que se m’ha fet”

0

Jaume Roures, president de Mediapro, demanda Sandro Rosell i el Barça per un cas d’espionatge sobre la seva persona

Jaume Roures, president de Mediapro, explica en una entrevista concedida al programa ‘Divendres’ de TV3 el motiu pel qual ha decidit emprendre mesures legals contra Sandro Rosell i el FC Barcelona.

Roures acusa l’expresident Sandro Rosell de fer ús de diners del club blaugrana per espiar-lo a través de Robert Cama, extreballador de Mediapro i antic responsable dels serveis informàtics de la productora: “El Barça és víctima i és coautor, ho torno a repetir. Víctima perquè amb els diners del Barça el senyor Cama -extreballador de Mediapro-, com a mínim treballant a casa nostra… el Barça li va pagar 180.000 euros. L’única raó per pagar-li aquesta quantitat mentre treballava al club era perquè m’espiés. No hi havia cap més altra raó”.

Assenyala a Sandro Rosell

El president de Mediapro assegura que Sandro Rosell, mentre era president del FC Barcelona, va fer ús de diners del club per espiar-lo: “Ho sé perquè la documentació està en els contractes i en les factures del Barça amb Sandro Rosell de president. Això, el Barça ho ha d’investigar perquè són diners del soci i aquesta junta sabia que hi havia un tema d’espionatge al club”.