Jaume Roures denuncia a Sandro Rosell - Diari Catala
L'expresident del FC Barcelona estaria implicat i la denuncia podria ampliar-se al club | FOTO: Europa Press

Jaume Roures i Mediapro han presentat una querella contra l’expresident ‘culer’ Sandro Rosell i l’amplien també al FC Barcelona

Jaume Roures i Mediapro han presentat una querella contra l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell per espionatge industrial, segons afirma l’emissora radiofònica RAC1.

El motiu de la denuncia seria un presumpte robatori per part d’un treballador de Mediapro, que hauria entrat al sistema informàtic de la companyia per fer-se amb un centenar de correus dirigits i enviats a Jaume Roures per proporcionar-li la informació a Rosell.

El propi Roures ha comparegut en una roda de premsa aquest migdia per confirmar la querella: “La querella va adreçada a Sandro RosellJoan Carles Raventós (responsable de seccions) i Robert Cama (responsable d’informàtica de Mediapro)”. 

Es tracta d’uns fets que es van produir entre el 2009 i el 2011, durant els quals el que va ser president blaugrana va tenir accés de manera il·lícita als correus electrònics de Roures. “Esperem que surti tota la merda, que quedi retratat el personatge i que a la gent li caigui la bena dels ulls”, va afirmar el soci fundador de Mediapro, Jaume Roures.

A més, Roures també ha atacat al club blaugrana: “Tenen el nom d’un chorizo (Nuñez) al museu. Una persona que va subornar a funcionaris”.