Javi López, capità del primer equip del RCD Espanyol,  reconeix que el vestuari “ha d’estar a l’alçada” després d’un inici d’any amb mals resultats

Javi López, capità del primer equip del RCD Espanyol, assumeix que la situació de la plantilla és delicada. No obstant, l’andalús ha mostrat la seva total confiança en la qualitat del grup per reconduir el camí dels resultats en les pròximes setmanes: “Per sortir d’aquesta ratxa cal que l’equip estigui unit per sumar tres punts”.

El defensa no veu el partit davant la Real Sociedad “com una final”, però sí com un enfrontament “molt important” i que “els jugadors hem de tenir la tranquil·litat i la responsabilitat de saber que és un partit en el qual hem d’estar a l’alçada”.

El vestuari, endollat

Javi López ha insistit en la idea de tenir “la responsabilitat de treure l’equip d’on està”, argumentant que “estem tots involucrats i això és l’únic que ens farà sortir. Remar tots en la mateixa direcció és el que volem tots els jugadors, tot el cos tècnic i tots els que estan amb nosaltres. Entre tots ho farem bé”.

Sobre el relleu a la porteria, Javi López ha assenyalat que Pau López “és un noi molt madur per l’edat que té, i això li permet treballar com un més i demostrar que està molt capacitat”.

Preguntat per les declaracions de l’exentrenador Sergio González, el capità del RCD Espanyol ha evitat afegir més llenya al foc afirmant que “hem d’estar centrats només en el futbol”.