Javi López: “Hem de somiar i creure en aquest projecte”

0
Javi López, a la roda de premsa | FOTO: RCDE

El capità de l’Espanyol, reconeix que un corrent d’il·lusió i d’optimisme s’ha instal·lat al voltant del club

Javi López es mostra il·lusionat en el nou projecte, que espera que es consolidi i que doni contingut a la temporada que s’iniciarà d’aquí a unes setmanes. Per al jugador andalús, “la il·lusió que es veu des de fora està instal·lada també al vestidor. En els meus 10 anys aquí, des que vaig arribar al filial, mai havia viscut una situació així. S’ha produït un canvi gran i profund. S’estan fitxant jugadors per créixer i arribar el més amunt possible i per primera vegada no marxa ningú. El que es viu des de fora també es nota al vestidor”.

El lateral es sent satisfet de sentir que “ja es parla de que hem d’estar entre els 10 primers. Em satisfà i m’enorgulleix que es parli així. Portàvem molts anys patint i que hi hagi aquest canvi tan bonic és increïble. L’afició es mereix gaudir”. El defensa apunta que “cal somiar. Els moments dolents arriben sols. Ara mateix hem de somiar i creure en aquest projecte, que és a llarg termini, i en el que s’està veient la implicació del màxim accionista del club. Crec que cal somiar perquè diuen que quan somies de veritat es compleixen els desitjos. Esperem que sigui així “.

Sobre el nou entrenador i els nous membres de la plantilla creu que “estan demostrant la seva professionalitat i la seva experiència. Des del primer moment estan en constant comunicació amb els jugadors i corregint les situacions que es donen”.