Andrea Motis i Joan Chamorro/TWITTER | Diari Català
Foto: Andrea Motis i Joan Chamorro/TWITTER

Andrea Motis i Joan Chamorro canten junts a l’Auditori de Barcelona

T’imagines poder escoltar barrejats l’estil del Jazz, amb les músiques del Swing o la Bossa Nova en un mateix concert? Doncs els somnis és poden fer realitat. I això és el que volen complir els cantants Andrea Motis i Joan Chamorro.

Aquest duet d’artistes acompanyats per l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), ompliran de diferents estils musicals l’Auditori de Barcelona el pròxim 5 de juny. L’inimitable saxofonista i la cantant han iniciat un treball musical junts en el qual la incorporació del grup orquestral s’afegeix a la seva curada interpretació. Tocaran temes llegendaris d’autors com Duke Ellington, Walter Donaldson o, fins i tot Johnny Green.

Motis i Chamorro, de fet, viatgen aquest mes a Nova York, on gravaran el seu nou disc amb el prestigiós segell ‘Impulse‘, i reprenen la temporada al nostre país amb aquesta proposta fresca i suggeridora que els portarà per diversos escenaris de Catalunya i Europa.

Pel concert de l’auditori no faltaran tampoc els membres de la banda que els acompanyen sempre: Josep Traver (guitarra i cordes), Ignasi Terrassa (piano), Esteve Pi (bateria) i David Mengual (contrabaix).