El Jeep Cherokee Night Eagle és una edició especial que parteix dels 40.950 euros

El proper dia 20 de desembre s’obrirà el termini per fer les comandes de la nova sèrie especial Jeep Cherokee Night Eagle, que dóna un aspecte més esportiu i singular al SUV de la marca. Aquesta particular versió es fabricarà en edició limitada i es comercialitzarà progressivament en tota la regió EMEA. El preu al mercat espanyol partirà des dels 40.950 euros, incloent la promoció que la marca té vigent actualment.

Amb unes 1.500 unitats disponibles a tota Europa, 100 de les quals es comercialitzaran al mercat espanyol, el singular Jeep Cherokee Night Eagle es basa en el nivell d’equipament Longitude i suma diferents elements de disseny en tonalitats fosques i en negre brillant, com l’embema frontal “Jeep”, les ranures de la graella davantera, les barres longitudinals del sostre, les llandes d’aliatge de 18 polzades, els logotips “4×4” i “Cherokee”, i els vidres posteriors tintats. La imatge exterior es completa amb un símbol exclusiu i una escala de quatre colors de carrosseria per triar: Negre Brillant, Blanc Brillant, Gris Metall i Gris Granit.

A l’interior, l’equipament de sèrie disponible inclou: tapisseria de cuir Nappa de color negre amb l’emblema Jeep brodat, seients davanters escalfables, sistema Uconnect de 8.4 polzades amb navegador, nou altaveus, volant de pell, climatizador bizona, panell d’instruments amb pantalla TFT de 3,5 polzades, porta del maleter elèctrica, sensor de pluja, encès automàtic de llums i sensors d’aparcament posteriors. En definitiva, un bon grapat d’accessoris per anar equipat al màxim i justificar el preu.

El Jeep Cherokee Night Eagle s’equipa al mercat espanyol amb el motor turbodièsel de 2.2 litres MultiJet de 200 CV combinat amb el canvi automàtic de nou velocitats i el sistema de tracció 4×4 Activ Drive. Així mateix, també inclou el sistema de control de tracció Jeep SelecTerrain que aporta els modes Auto, Sport, Neu i Sorra/Fang.