El Jeep Renegade Night Eagle està ja a la venda amb 2.500 unitats a tot Europa

Després de treure l’edició especial Jeep Cherokee Night Eagle, de la qual ja us vam parlar, la marca especialitzada en SUV i tot-terreny aposta per traspassar aquesta edició a un altre model i crear el Jeep Renegade Night Eagle, que es presenta amb més equipament de sèrie i detalls de disseny exclusius que l’identifiquen com a edició especial.

Igual que en el cas del Cherokee, el Jeep Renegade Night Eagle també tindrà un nombre limitat d’unitats, concretament 2.500 per a tota Europa, així que si després de llegir tot l’article el SUV us convenç, afanyeu-vos en anar al concessionari. Quan hi aneu, només podreu optar pel motor dièsel de 2 litres Multijet de 120 o 140 CV de potència i tracció a les quatre rodes, o el 1.6 Multijet de 120 CV amb tracció davantera.

Exteriorment, el Jeep Renegade Night Eagle serà reconegut per diferents detalls acabats en color gris setinat en elements com els logotips, la graella frontal o les barres del sostres, així com pels seus cinc colors de carrosseria exclusius que podreu escollir: Negre Carbó, Blanc Alpine, Groc Solar, Gris Glacier i Vulcano Sand.

El seu nivell d’equipament està basat en l’acabat ‘Longitude’, però s’hi afegeixen més elements per tal d’oferir un model més exclusiu. En aquest sentit, el Jeep Renegade Night Eagle aporta llandes de 17 polzades de color negre, tapisseria específica, seient del conductor amb ajustament lumbar elèctric, equip multimèdia Uconnect amb pantalla tàctil de cinc polzades, instrumentació amb pantalla TFT de 3,5 polzades, sensors d’aparcament, climatitzador manual i control de creuer.

I tot això per quin preu? La versió amb motor 1.6 Multijet té un preu de 19.750 euros, el 2.0 Multijet de 120 CV de 24.530 euros, mentre que el de 140 CV costarà 25.460 euros. Si algun dels tres us convenç, ja sabeu, correu cap a un concessionari Jeep.