Pedro Almodóvar afegeix dues musses més a la seva llarga llista de ‘Chica Almodóvar’

Loles León, Rossy de Palma, Penélopez Cruz, Blanca Suarez… Així podriem estar una bona estona enumerant la interminable llista de ‘Chica Almodóvar’ que ha anat configurant el director al llarg de la seva carrera cinematogràfica.

Aquest cop, pel seu últim filme estrenat aquesta setmana, ‘Julieta’, ha afegit a dues noves cares femenines d’àmbit català: la coneguda artista i dobladora d’animació Michelle Jenner i la jove actriu Blanca Parés.

Michelle Jenner va néixer a Barcelona el 14 de setembre de 1986. Pertany a una família d’artistes de renom, ja que la seva mare, Martine Husson, va ser actriu i ballarina de music-hall; el seu pare és l’actor Miguel Ángel Jenner, conegut per la seva labor al món del doblatg.

Ara la coneguda actriu pel seu últim paper a la ficció televisiva ‘Isabel’ està molt il·lusionada amb el seu personatge a ‘Julieta’ anomenat Beatriz: “Per aquest filme i per Almodóvar ho he donat tot”- diu Jenner- “Beatriz és un personatge clau per a ‘Julieta’ per la informació que té. Per al meu personatge el més important és tenir en compte tot allò que no es veu, però existeix”, recalca a una entrevista concebuda per a ‘MujerHoy’.

Per la seva banda, la vida de Blanca Parés està barrejada entre Madrid i Barcelona ( va néixer el 16 de setembre de 1991) segons indica al seu Twitter. I és que ara la jove actriu de 25 anys ha passat directament del serial ‘El secreto de Puente Viejo’ fent de l’adorable Quintina a ser ‘Chica Almodóvar’ a ‘Julieta’. És, de fet, l’element clau del llargmetratge. Filla del pescador i Julieta. La major part del secret de la cinta es refereix a ella, una desconeguda per a la seva mare, al voltant de la qual gira gran part del drama.