Jennifer López llença el reivindicatiu videoclip ‘Ain’t your mama’

0

L’artista de Nova York exerceix d’una periodista protestant i sexy en un informatiu

“No soc la teva mare!” Així crida l’artista, Jennifer López, més coneguda popularment al món del mercat musical com la cantant llatina ‘JLO‘, autora de grans èxits com ‘I Love your Papi‘, ‘On the floor‘, o ‘Live it up’.

La famosa actriu i cantant apareix en el set d’un noticiari, exercint de conductora d’un informatiu i, de sobte, deixa a un costat les notícies que ha de presentar i aprofita l’espai per alertar a les dones al fet que es posin dempeus i es rebel·lin contra el masclisme.

Seguint la història del vídeo, la famosa actriu i cantant apareix en el set d’un noticiari, deixa a un costat les notícies que ha de presentar i aprofita l’espai per alertar a les dones al fet que es posin dempeus i que lluitin.

Poc després, la cançó composta també per la cantant coneguda Mehghan Trainor, revela actes d’assetjament sexual en el treball quan a un altre home de jaqueta i corbata se li van els ulls per l’escot d’una companya de treball.

El videoclip, amb una ambientació ostentosa, és un crit a favor del feminisme on una gran multitud de dones s’uneixen en una sexy coreografia encapçalada per l’artista.