La BBC emetrà un especial Top Gear amb els millors moments de Jeremy Clarkson i companyia

Com a les millors famílies, Top Gear torna casa per Nadal. Després d’un 2015 molt mogut entre la BBC, Top Gear i Jeremy Clarkson, amb el mediàtic acomiadament del carismàtic presentador a causa d’una baralla i discussió amb un productor del programa, sembla que la BBC s’ha “baixat una mica els pantalons”.

A dia d’avui cap dels tres ex-presentadors Top Gear treballen ja per la cadena britànica, sinó que després de tot l’embolic, van acabar fitxant per Amazon per tal de seguir realitzant el seu particular show amb cotxes. Però, com diem, els senyors i senyores de la BBC saben el que ven i, ara mateix, el ex-trio Top Gear s’ha convertit en una figura indispensable a nivell mundial. Coneixedors d’això, la cadena britànica està disposada a seguir amortitzant la imatge de Jeremy Clarkson oferint un especial de nadal de Top Gear però amb un format molt diferent al que es feia, tot i el protagonisme que tindrà el bo d’en Clarkson. Així doncs, aquest any no gaudirem d’un viatge especial com el de l’any passat a la Patagònia on, per cert, va acabar amb un escàndol que encara segueix present.

La BBC farà un repàs dels millors moments de Clarkson, May i Hammond durant el seu periple a Top Gear, una bona manera de crear expectació i garantir una bona audiència amortitzant la imatge de tots tres. A més a més, la cadena britànica no pagarà drets d’imatge a cap dels tres presentadors, així que la jugada els hi sortirà rodona.

Així mateix, aquest programa especial també es podrien donar les pistes suficients per saber l’equip sencer de Top Gear de cara al 2016. De moment ja sabem que serà conduit per Chris Evans, presentador mediàtic de la televisió i ràdio anglesa. Tot i la seva fama, haurà de mantenir el nivell de popularitat que ha gaudit sempre Top Gear, feina molt complicada sense la gràcia de Clarkson, May i Hammond, els quals ja estan rodant els primers capítols per Amazon.