“La maquinària ‘nacionalbarcelonista’ és vergonyosa”

0

Joan Collet, president del RCD Espanyol, clama contra qui critica als jugadors blanc-i-blaus pels dos punts que el FC Barcelova va deixar-se al RCDE Stadium

Joan Collet, president del RCD Espanyol, ha criticat a tots aquells que no accepten amb esportivitat l’empat entre els blanc-i-blaus i el FC Barcelona: “És una vergonya que els de sempre, en aquesta terra, posin en marxa la maquinària ‘nacionalbarcelonista’. Ni els futbolistes del FC Barcelona, ni el seu entrenador han dit res. En canvi, sí ho han fet els de sempre. Cada cop que passa alguna cosa surten amb el tema de la violència. És una vergonya. És mentida que fóssim violents. Cada cop que no guanyen els comentaris són els mateixos”.

El màxim mandatari va afegir que “a aquests personatges que tenen la sort d’opinar en aquest país els hi demanem pluralitat. Desitjo que busquin altres arguments si no estan contents amb el resultat”.

Collet, a més, ha indicat que espera que totes aquestes crítiques no passin factura a la Copa amb l’arbitratge: “Potser, tot això serveix per marcar l’àrbitre el dia sis. Més d’un estaria ben content si als 20 minuts de partit ja tenim cinc o sis grogues i un expulsat”.

Nega els crits racistes

El president ‘perico’ també ha negat que des del camp s’escoltessin crits racistes: “Jo era al camp. Hi havia 30.000 persones més, i no va haver-hi res. Tot pot anar-se’n per l’aire amb un sol crit, però no va existir. Va ser un duel sense incidències. La actitud de l’afició va ser per treure’s el barret, va estar animant durant els 90 minuts. La Curva i la Juvenil van donar un gran exemple d’animació”.