L’expresident de l’Espanyol ha assegurat aquest dilluns que no comprèn la continuitat de Galca a la banqueta

Des que el passat 20 de gener s’acomiadava del RCD Espanyol, Joan Collet havia estat en l’anonimat. Fins aquest dilluns, on ha fet un repàs de l’actualitat del club aprofitant la seva presència a la Festa del Cargol que s’ha celebrat a Diagonal Can Soteras.

L’expresident ha mostrat la seva sorpresa pel mal moment de l’equip: “Ningú s’ho podia pensar fa un mes estar en aquesta situació. Tots els pericos estem preocupats, però no cal perdre l’esperança i la il·lusió”, afegint que “en cap moment m’he plantejat que pugui haver-hi un descens”.

La declaració més sorprenent de Collet ha arribat per la manca de determinació del nou Consell administratiu amb la decisió de no acomiadar a Constantin Galca. “Hi ha gent que ha de prendre aquestes decisions, però el que no veig bé és que hagin de ser els jugadors qui salvin o no el cap de l’entrenador. Aquesta no és la seva responsabilitat. Els jugadors el que han de fer és sortir i donar-ho tot, i ho estan fent”.

D’aquí que trobi a faltar la figura d’un director esportiu, com ho era Perarnau. “Un director esportiu en aquestes condicions sempre és molt important. Ha d’estar al camp, en l’entrenament… i parlar amb els capitans, el tècnic, l’equip i els recuperadors físics. El director esportiu és el que ha de fer els canvis a la banqueta”.

 

Escolta les seves declaracions a Radio Marca: