El fins ara president del RCD Espanyol, Joan Collet, s’ha acomiadat del club, dels mitjans i de l’afició en una emotiva roda de premsa 

“Des del Consell d’Administració hem posat totes les facilitats que hem pogut pel traspàs. Creiem que és el millor pel club. Els nou consellers i jo dimitim en bloc. El club quedarà sense president i sense Consell, sense cap mena de transició. És una situació anòmala, però no volíem posar-hi pals a les rodes. Volem donar la benvinguda al nou inversor i desitjar-li sort”, ha comentat sobre la seva dimissió i la del consell.La dimissió ha estat voluntaria, però m’hagués agradat que s’hagués fet marcant uns altres temps, tot i que respectem la voluntat dels nous propietaris”, ha confessat.

“Durant els últims anys hi ha hagut moltes peticions demanant pel club, ja sabíem que arribaria aquest moment. Vaig anar a veure el Dani per expressar-li la determinació de donar un pas cap al costat. Sóc dels que pensa que el club necessita un canvi. No perquè s’hagin fet malament les coses, sinó perquè era necessari. No sé si arribarà amb el nou inversor, però crec que s’havia de fer”, ha explicat, remarcant que era el millor pel club.

“Després que l’Espanyol baixés a segona divisió al 1989, algú va tirar un coet per celebrar-ho. Els pericos d’Argentona vam arribar a la conclusió que s’havia de fer un pas cap endavant. Ens vam reunir diferents presidents de penya per demanar un gran canvi al club”, ha explicat sobre com va decidir implicar-se amb el club.

“Em sento molt orgullós d’haver estat president. Han estat tres anys complicats. El tema econòmic ens ha donat problemes i això dificulta també el tema esportiu. Però hem pogut tirar-ho endavant, tot i que no seré jo qui faci una valoració sobre això. Només diré que ha estat un plaer”, ha expressat, deixant les valoracions per als mitjans de comunicació i l’afició.