El nou disc té tocs acústics i s’ajuda de menys guitarra elèctrica

El músic i compositor Joan Colomo ha buscat el seu so “més orgànic i acústic” en el seu nou disc ‘Sistema’. L’artista el publica aquest divendres a través del segell BCore i el va gravar als estudis Ultramarinos amb Santi Garcia.

“És un disc que tira de sons més acústics, hi ha menys guitarra elèctrica, però en l’àmbit conceptual crec que continua amb els discos anteriors”, ha explicat Colomo en una entrevista d’Europa Press. Amb 14 cançons breus, ‘Sistema’ és un disc que va començar a gestar-se quan Colomo preparava el seu anterior disc, ‘La Fília i la Fòbia’ (2014): “Tot i això, hi ha cançons com la primera i l’última que estan fetes a l’últim moment. ‘Tot’ la vaig gravar al meu estudi casolà just quan s’estava fent la masterització”.

L’estil inconfusible de Colomo combina cançons en català i en castellà però també diferents estils que canvien en funció de la instrumentació que utilitza. Al disc han participat músics com Marc Clos a les marimbes, triangle i castanyoles, el teclista Guillem Caballero i Adrià Bauzó a la flauta travessera, entre d’altres.