El general mànager del FC Barcelona Lassa ha confirmat aquest divendres, després de la desfeta a la Copa, que Xavi Pascual seguirà a la banqueta blaugrana

Les xarxes socials van embogir amb la derrota del conjunt blaugrana aquest dijous a la Coruña. Inesperada i dolorosa, sense cap mena de dubte. I van obrir un debat que per a molts està ja ben present des de fa un temps. ¿Ha de continuar Xavi Pascual a la banqueta?

Joan Creus, el general mànager del FC Barcelona Lassa, ha assegurat que “mantenim la confiança total i absoluta en el nostre entrenador”. Creus és conscient del fracàs de l’equip, tot i que només pensa en el futur inmediat: “Hem de oblidar-se ràpidament i començar a mirar endavant, és cert que és un cop dur. Ens costarà dos tres dies llevar-nos, però a la qual trepitgem la pista i comencem a entrenar una altra vegada i enfocar-nos en el partit de Olympiacos caldrà mirar cap a endavant”, va afirmar en declaracions a Catalunya Ràdio.

Els jugadors están afectats, però Creus apel·la a l’orgull per tirar la situació endavant. “És una situació que no havíem viscuts en els últims 7- 8 anys. Ara hem de donar un cop de puny sobre la taula i demostrar el que tenim dins, amb ràbia per sortir d’aquesta situació i afrontar amb positivisme els duels exigientes que vindran”.