Joan Verdú i Giuseppe Rossi aterren procedents de l’ACF Fiorentina amb l’empresa de redirigir el rumb d’un UD Levante que tanca la classificació

“Joan (Verdú) és un jugador amb molta qualitat. M’agrada molt jugar al seu costat perquè entén bé el futbol, entén les jugades. És bo tenir un jugador com ell al costat”, assegura Giuseppe Rossi. L’italià va coincidir amb Joan Verdú durant sis mesos al vestuari de la Fiorentina. Amb Paulo Sousa, entrenador dels ‘viola’, no gaudien de minuts; així que tots dos van decidir fer les maletes direcció València.

El dia de la seva presentació com a nou jugador ‘granota’, Joan Verdú també va desfer-se en elogis cap al seu company d’equip: “És un futbolista d’un nivell altíssim. Necessita continuïtat, però és un d’aquells jugadors que poden solucionar-te un partit”.

Parella perillosa

Rubi, entrenador de la UD Levante, ha inclòs Joan Verdú a la llista de convocats. El de l’Eixample, si res no canvia, debutarà amb els valencians contra el FC Barcelona. Amb ell sobre la gespa, els ‘granota’ sumen qualitat a nivell ofensiu: intel·ligència, visió de joc i un precís toc de pilota per nodrir de bones pilotes dos davanters com Deyverson i Giuseppe Rossi.

Si ‘Il bambino’ aconsegueix estar encertat, la connexió Joan Verdú-Guiseppe Rossi pot generar mal de caps a la defensa culer. Caldrà, doncs, que els de Luis Enrique s’arremanguin si no volen patir un ensurt en un camp amb bon records pel FC Barcelona.