Arrel els mals resultats des de l’arribada de Constantin Galca a la banqueta, Joaquín Caparrós es perfila com el nou entrenador del RCD Espanyol

Cinc punts de 24 possibles i un equip sense idees ni arguments. L’arribada de Constantin Galca no ha aconseguit catapultar un equip que va fer fora Sergio González en una ambiciosa decisió.

Dos mesos després, els resultats parlen per sí sols. L’Espanyol es troba a un sol punt de les places de descens; i el que és pitjor, equip i entrenador no troben la fórmula que permeti aixecar el vol.

Ara bé, sembla que la paciència s’ha acabat, i la directiva ja busca substitut a Constantin Galca. El nom que ja sona, i amb força, és el de Joaquín Caparrós. El d’Utrera és un tècnic experimentat a la Primera Divisió que ha assumit situacions com la de l’Espanyol en més d’una ocasió.

De moment Constantin Galca continua com entrenador del primer equip del RCD Espanyol, però tot apunta a que Joaquín Caparrós serà l’home que intenti aconseguir la permanència dels ‘pericos’.