El pívot nord-americà serà el substitut de Shane Lawal, que podria estar entre 2 i 5 mesos de baixa per una lesió al menisc

El FC Barcelona Lassa havia sortit al mercat a buscar un substitut per Shane Lawal, que podria estar entre 2 i 5 mesos de baixa. I sembla que ja l’ha trobat. Tal com ha avançat Eurohoops, Joey Dorsey abandonarà el Galatasaray i tornarà al club blaugrana, on ja va jugar en la temporada 2013-2014.

Dorsey porta buscant en els últims dies un acord amb el club turc per poder deslligar-se de la seva disciplina. El Galatasaray li exigia el pagament de la seva clàusula de sortida (300.000 euros), i sembla que el Barça es farà càrrec de tal quantitat segons informa la web esmentada a l’inici de la notícia.

Després del fallit invent de Tibor Pleiss, el Barça va recuperar aquesta temporada la figura d’un interior corpulent i que pugui frenar les bèsties físiques de l’Eurolliga. Ara, la lesió de Lawal farà que torni novament Dorsey, un jugador que va caure bé al Palau per la seva espectacularitat, entrega i la seva sempiterna alegria.

En el seu any a la ciutat comtal va fer 5 punts i 5,5 rebots en 15 minuts per partit de mitjana.