John Titor el viatger del Temps i les seves Prediccions
Alguns ja sabran qui és John Titor, uns altres l’hi estaran àdhuc preguntant.

Doncs Jhon Titor és simplement un viatger del temps (segons ell), anem amb la història completa.

Tot va donar inici el 29 de Julio de 1998, un home encara desconegut per a la humanitat però referenciant-se com John Titor va enviar missatges a una estació de radi en aquest moment anomenada ‘costa Costa‘, allí el locutor de l’estació va veure un d’aquests missatges i li crido l’atenció; va pensar que tenia referències i una bona informació i que no era un simple estafador que volia fer-se famós, per això va llegir un missatge a l’aire.

Suposada màquina del temps de John Titor

 John Titor el viatger del Temps i les seves Prediccions

No obstant això, tot això va quedar neutre, el locutor solament va llegir el que li crido l’atenció sense més ni menys investigar el tema.

No obstant això, John Titor volia que li creguessin que era un viatger en el temps, va ser per això que 2 anys després en el 2001 va interactuar amb els cibernautes en un fòrum d’Internet convenient a la mateixa estació radial, on discutien els temes parlats en l’esmentat programa ‘costa costa‘. Allí va explicar la seva història lliurement sense cap objecció a dir que VENIA DEL FUTUR!

Més exactament que venia de l’any 2036, era un soldat i que venia en una missió dirigida pel govern del seu país.

John Titor havia de viatjar per trobar una computadora IBM-5000 i portar-la l’any 2036, perquè els components d’aquesta computadora provenien d’una catàstrofe l’any 2038.

John Titor va afirmar que la màquina per viatjar en el temps es va crear reeixidament l’any 2034, (l’ésser humà per fi ho hi havia assolit).

 John Titor el viatger del Temps i les seves Prediccions

Les declaracions de John Titor van deslligar algunes especulacions en contra, doncs… No alteraria la destinació de la humanitat per aconseguir crear la màquina del temps si deia això? Molts es preguntaven el mateix, i allí va ser quan Jhon Titor va declarar que per cada cosa que es canviés per un viatger en el temps es crearia un univers paral·lel, però ell no estava alterant res i el solament estava afirmant el que l’home ja havia pensat que podia fer.

PREDICCIONS DE JHON TITOR

Des del 2001 John Titor va haver de treure a relluir totes les eines que tenia perquè li creguessin i així aconseguir la maquina per la qual havia vingut.

Va ser per això que va fer algunes prediccions.

1-John Titor va dir que Estats Units envairia a l’Iraq usant com a excusa que estaven creant armes de destrucció massiva (Es va complir fins amb la mateixa excusa).

2-La guerra a l’Iraq (es va complir)

3-Va predir que en els següents anys es farien uns SUPER descobriments en el que tenia a veure a la física (es va complir) prova d’això, el descobriment dels nous planetes i coses més avançades.

4-Va dir molt clar… deixin de menjar carn, i va predir la ‘Malaltia de les vaques boges’, una malaltia de les VAQUES que provoca danys irreversibles en el seu sistema nerviós fins a provocar la mort (es va complir).

5-Va predir una guerra civil a Estats Units coincidint amb les eleccions presidencials d’aquest país; per llavors “la humanitat s’adonaria que el món tal com ho coneixien havia desaparegut”. La guerra civil mai va arribar.

Prediccions A COMPLIR de John Titor.

6-La tercera guerra mundial serà en el 2015, Estats units i els seus països aliats s’enfrontarien i guanyaria USA i els seus aliats, després de la guerra hi hauria pau.

7-En el 2030 s’expandirà una pandèmia i hi haurà grans pèrdues mundials.

TITOR TORNA Al SEU TEMPS, DESAPAREIX!

I per si tal vegada et queda alguna que un altre dubte i no saps si creure o no en aquest subjecte…

El cim de la història i el que la fa més creïble i increïble va ser que John Titor anuncio la partida al seu món (l’any 2036) en la primavera del 2001, i des d’allí no es va saber absolutament més d’ell.

Els seus centenars milions de seguidors ho han buscat i pel que sembla va desaparèixer de la faç de la terra.

Vostès creuen o PER RES?