El nou vehicle de Jon Olsson és un Lamborghini Huracan LP610-4

Suposo que alguns recordeu a Jon Olsson, aquell esquiador suec amant dels cotxes que per les seves mans van passar flamants models com un Audi RS6 Avant DTM. Suposo que també recordareu que aquest model va acabar reduït a cendres a Amsterdam després de ser robat per uns energúmens. Doncs bé, sabíem que tard o d’hora Olsson s’oblidaria del seu RS6 de gairebé 1.000 CV amb una nova joguina i, segons es mostra a les seves xarxes socials, sembla que ja té substitut, i no és gens menyspreable. La seva nova joia és un Lamborghini Huracan LP610-4 que, suposadament, no serà com un altre qualsevol.

A l’esquiador suec li encanta personalitzar-se el seu model i potenciar-lo fins a límits insospitats. Ja ho va fer amb un Audi R8, després amb el ja desaparegut RS6 Avant DTM i ara ho farà amb el Lamborghini Huracan LP610-4. Gràcies a aquestes modificacions els seus models es converteixen en una autèntica atracció turística i el centre d’atenció pels que parlem d’això.

Jon Olsson i el seu nou Lamborghini Huracan | Diari Català
El procés de transformació ha començat

A les imatges s’aprecia com el seu Lamborghini Huracan LP610-4 es transformarà per complet. No sabem si mantindrà el color blanc original, però sí sabem que tota la seva carrosseria rebrà un nou kit aerodinàmic de fibra de carboni, i això que el model només suma 478 quilòmetres des que va sortir del concessionari. Aquest supòsit kit s’ha creat especialment per a ell, per la qual cosa el treball haurà estat bastant artesanal i sota uns preceptes molt concrets.

Mecànicament també rebrà alguns canvis, segur, ja que Olsson té bagatge en això i dubtem que el deixi de sèrie. Suposem que rondarà els 900-1.000 CV, igual que el RS6 Avant DTM.

No queda molt per veure el resultat final, així que quan estigui el treball acabat, ja us el portarem, encara que sigui a través de les fotos.