El defensa de Barakaldo signa per tres temporades, convertint-se en la segona incorporació blanc-i-vermella de l’etapa 2016-2017

Jonás Ramalho es converteix, de nou, en jugador del Girona FC. El defensa de Barakaldo signa un contracte per les pròximes tres temporades, convertint-se en la segona incorporació blanc-i-vermella de l’etapa 2016-2017 un cop oficialitzada l’arribada de Portu.

Ramalho, nascut el juny del 1993, es va formar a Lezama –la prestigiosa pedrera de l’Athletic Club–, a la qual va arribar amb solament deu anys. El 20 de novembre el 2011 debutava al Sánchez Pizjuán –estadi del Sevilla FC– amb el primer equip bilbaí.

L’estiu de 2013 arribava cedit al Girona. El bon rendiment del defensa va empentar a l’entitat catalana a sol·licitar la renovació del préstec un any més. L’Athletic va accedir-hi, i Ramalho va vestir la samarreta gironina un altre any.

Aquesta temporada ha jugat 19 partits amb el filial bilbaí a la Liga Adelante. A més, el nou jugador del Girona ha estat internacional en diverses categories de la selecció espanyola. Amb la selecció Sub-17 va jugar el Mundial del 2009. També va guanyar l’Eurocopa, amb la Sub-19, en dues ocasions.