Segons la revista nord-americana Forbes, Michael Jordan i David Beckham són els dos esportistas retirats que més diners ingressen

L’exjugador de l’NBA Michael Jordan, tot i portar 13 anys retirat, va ingressar al 2015 una quantitat propera als 100 milions d’euros. El millor jugador de tots els temps obté gran part dels diners de les Nike Jordan. De fet, segons un estudi, Jordan cobra vuit vegades més per venda de vambes que Lebron James.

En segona posició trobem a l’exfutbolista David Beckham. La dada de l’anglès és encara més curiosa: ingressa més actualment que quan estava en actiu. Al 2015, gairebé 60 milions d’euros.

El tercer calaix del podi l’ocupa el golfista Arnold Palmer. Als seus 86 anys segueix rebent 35 milions d’euros anuals. Entre els deu primers també trobem a l’exjugador de bàsquet Junior Bridgeman, l’exjugador de futbol americà Jerry Richardson o Pelé (12,7 milions d’euros).

Forbes té en compte els ingressos a partir dels salaris, patrocinis, llicències, aparicions públiques, dissenys de camps (golf), llibres o productes. Segons aquesta llista, sumant els 14 exesportistes més rics s’arriba als 400 milions d’euros. Una xifra notòria.