El lateral acusa els mitjans de generar mal ambient, mentre que el central difon un vídeo per les xarxes que es mofa del funcionament de les redaccions

“El mal ambient el genereu vosaltres, no nosaltres. Pregunteu a qualsevol jugador o persona del cos tècnic i us dirà que l’ambient és fenomenal. Nosaltres estem molt tranquils. El problema és quan la gent creu la premsa abans que a nosaltres”. Així de contundent es mostrava Jordi Alba en roda de premsa davant dels periodistes que cobreixen l’actualitat de la selecció espanyola en l’Eurocopa de França.

El lateral responia d’aquesta manera quan se’l preguntava pel cas Pedro: “No hi ha mala maror a la selecció i la historia és de la premsa. No tota, però la gran majoria es dedica a burxar. Pedro va expressar la seva opinió i se li ha de respectar. En cap moment l’equip va anar contra ell, estem tots junts i al final les polèmiques les creeu vosaltres”.

 

Piqué, a l’atac

Després que alguns mitjans de comunicació malinterpretessin un gest amb la mà de Gerard Piqué, el defensa del FC Barcelona responia a través de les xarxes socials. El blaugrana compartia un vídeo, el qual se’n riu del funcionament de les redaccions dels mitjans esportius: