Jordi Ballart, reelegit president de la xarxa de patrimoni industrial

0
Xatic terrassa
Foto: Ajuntament de Terrassa

L’alcalde de Terrassa ha estat reelegit com a màxim representant de Xatic mentre que el tinent d’alcalde de Innovació en serà vicepresident adjunt

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha estat reelegit president de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (Xatic) a l’assemblea ordinària anual de l’entitat, celebrada aquest divendres al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà de Llobregat.

A més, el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha estat designat vicepresident adjunt, segons ha informat l’Ajuntament de Terrassa en un comunicat.

Ballart ha destacat la trajectòria de la Xatic, que després de deu anys és “un projecte plenament madur, potent i consolidat, que s’ha fet un forat al mapa turístic de Catalunya”.

La celebració de l’assemblea ha servit per formalitzar la sol·licitud d’entrada a l’organisme de la població de Torrelavit (Girona) i en les pròximes setmanes ho faran Tàrrega (Lleida) i Palafrugell (Girona).

Xatic està integrada per 21 municipis que recullen l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya i la seva seu està a la Masia Freixa de la ciutat egarenca.