Jordi Calavera demana disculpes al Nastic - Diari Catala
El jugador ha expressat la seva intenció de sortir bé del club de la seva vida | FOTO: @NasticTarragona

El lateral Jordi Calavera, que es troba apartat de la disciplina del primer equip, ha demanat disculpes per no respectar l’acord de renovació amb el Nàstic

El conflicte entre el Nàstic i Jordi Calavera sembla que comença a desbloquejar-se després que el jugador ha decidit demanar disculpes al club en una roda de premsa pública al Nou Estadi de Tarragona. El jove lateral, que aquesta mateixa temporada va debutar amb el primer equip, es troba entrenant amb el filial, amb el que no pot jugar, per no respectar l’acord de renovació al qual havia arribat amb el director esportiu, després d’haver rebut l’oferta d’un conjunt de Primera Divisió.

Vull demanar disculpes al president, sobretot a l’Emilio (Viqueira, director esportiu del Nàstic), a l’afició si algú s’ha sentit al·ludit, perquè en tot moment volia renovar pel club, perquè ho sentia així”, ha començat Jordi Calavera, que ha explicat que “va arribar una trucada d’un club de Primera Divisió i, com encara no havia signat la renovació, vam reflexionar amb la meva família i vam decidir que no podia deixar escapar aquesta oportunitat”.

Jordi Calavera s’ha decidit a esclarir la seva situació esportiva amb el Nàstic demanant disculpes al president, al director esportiu i a l’afició. El futbolista tarragoní va debutar aquesta temporada amb el primer equip i a causa de la seva progressió es va procedir a la seva renovació. Després d’arribar a un acord que només faltava signar, el jugador es va negar a oficialitzar-lo, en haver rebut una seductora oferta d’un conjunt de la Liga BBVA (més tard va saber-se que és l’Eibar).

Davant d’aquest escenari el Nàstic va prendre la decisió d’apartar al jugador i retornar-lo a la disciplina del filial, amb el que pot entrenar però no jugar, ja que ha complert el màxim de partits amb el primer equip. Tot i entendre la decisió del club, el defensa ha reconegut que “no hi vaig arribar a pensar, perquè al final jo miro pel meu futur, per la meva carrera i penso que tinc 20 anys i tot futbolista vol arribar a jugar a Primera. Potser em vaig precipitar en acceptar-ho tot de cop però ho vaig fer perquè ho sentia així i volia continuar creixent”.

Ara, Calavera s’ha decidit a fer una passa endavant per a no quedar-se els cinc mesos que li resten de contracte aturat. “El club sempre ha mostrat la seva predisposició per a desbloquejar la meva posició. Espero tornar a l’equip” ha desitjat el tarragoní, que ha afirmat que “vull agrair a la gent que ha apostat per mi al Nàstic i també sortir bé del club de la meva vida, el que porto al cor”. Respecte al seu germà Josep, que també va ser apartat del juvenil, ha comentat que “la meva família ho ha passat malament, però ell ja porta jugant des de fa dues setmanes”.