El tècnic de Badalona ha liderat els Canton Charge a un immaculat 10-0 al mes de febrer, fet que l’ha permès endur-se aquesta distinció

Jordi Fernández, format a la disciplina de la Penya, ha consumat un mes de febrer immaculat a càrrec dels seus Canton Charge, equip afiliat als Cleveland Cavaliers que competeix a la D-League (lliga de desenvolupament de l’NBA).

El balanç ha estat de 10-0, i, si se sumen les 2 victòries amb les que van tancar al mes de gener, el registre es converteix en un rodó 12-0.

Fernández es va mudar a Amèrica l’any 2009 per assumir el rol d’entrenador de desenvolupament de jugadors als Cavaliers, l’equip de Lebron James. Fins que, la passada temporada, va prendre les regnes dels Charge. No va poder sortir-li millor la jugada al club d’Ohio. Des que va arribar a la banqueta, va sumar 31 victòries en la seva primera temporada (que suposa un rècord històric en la franquícia) i va aconseguir les finals de la Conferència Est.

Aquest any, el seu equip és segon a la classificació de la lliga, a 5 partits de l’actual líder, els Sioux Falls Skyforce. Podria convertir-se en el primer entrenador català (i espanyol) que dirigeixi una franquicia NBA. Temps al temps.