Jordi Roger, entrenador de la UE Cornellà, denuncia que l’àrbitre del partit contra l’Eldense va prohibir fer servir el català sobre la gespa

Jordi Roger, entrenador de la UE Cornellà, denuncia a Catalunya Ràdio les pressions de l’àrbitre del partit contra l’Eldense, el senyor Gallego Gambín, intentant que els jugadors dels del Llobregat no fessin servir el català per comunicar-se.

Segons el tècnic, Gallego Gambín no va tenir cap mena de respecte cap els seus futbolistes: “Quan escoltes comentaris com «hablemos en español porque yo soy español», o «yo el catalán no lo entiendo»… Jo el que no puc fer és dir-li als meus jugadors que no parlin català. Nosaltres ens expressem en l’idioma que ens surt dels collons”.

Jordi Roger, a més, planteja si el col·legiat actuarà igual si algun dia arbitra un enfrontament de categories més altes: “Els àrbitres de la Segona Divisió són joves i amb possibilitats de pujar. Si algun dia xiula un partit de UEFA Champions League, els hi dirà el mateix quan els futbolistes es dirigeixin a la seva persona en anglès?”.