Jordi Torras es retira als 35 anys

0
Jordi Torras es retira
Jordi Torras, a la sala de premsa del FC Barcelona Lassa | FOTO: FC BARCELONA

Nascut a Sant Vicenç dels Horts, el jugador català es retira després d’una carrera plena d’èxits i de jugar a equips com el Barça i el Movistar Inter

El pròxim 29 de desembre, Jordi Torras jugarà el seu últim partit com a professional del futbol sala. El jugador català ha decidit retirar-se a causa dels problemes que ha patit aquest últim any i que li han impedit estar al 100%. Després de jugar al Barça durant onze temporades en dues etapes (1996-2003 i 2010-2014), Jordi Torras es retira a l’equip italià Asti, que el dia 29 rebrà al Nàpols.

Un any ple de lesions

Torras va deixar el Barça fa dues temporades, quan no va arribar a un acord amb el club culer per renovar el seu contracte. Després d’això, va signar dues temporades amb l’Asti, un equip italià. La temporada passada va ser molt dura pel català, ja que va finalitzar-la amb molts dolors. A més, una ressonància feta a Barcelona va detectar-li una artrosi al maluc, una lesió crònica que no li permetia estar al 100% cada dia. Amb aquests resultats, ha decidit que és el moment de deixar el futbol sala professional i ara es dedicarà a la seva empresa d’esdeveniments esportius, a l’escola del futbol sala i l’Associació d’Exjugadors del Barcelona.

Una exitosa carrera professional

Quatre lligues, tres Supercopes d’Espanya, quatre Copes, quatre Copes Catalunya, quatre Copes del Rei, tres UEFA Futsal Cup, una Recopa, una Intercontinental, quatre Eurocopes, un Mundial i una multitud de reconeixements individuals formen el palmarès d’aquest jugador, possiblement el millor jugador català de futbol sala de la història, i que ha passat per equips com el Barça, el Miró Martorell, el Polaris World Cartagena, el Movistar Inter i l’Asti.