Jordi Torres aconsegueix la victòria a Qatar

0
Jordi Torres guanya la 1a a Qatar al mundial de SBK
Twitter: @mundomotero
Jordi Torres guanya la 1a a Qatar al mundial de SBK
Twitter: @mundomotero

Jordi Torres aconsegueix la seva primera victòria al mundial de SBK a Qatar

Aquest cap de setmana es disputaven les 2 últimes carreres de la temporada del mundial de Superbikes a Qatar. Jordi Torres aconseguia la primera posició en la 1a carrera, aconseguint així la seva primera victòria en aquest mundial. Cal recordar que abans havia passat pel campionat del món a la categoria de Moto2 aconseguint alguns podis. Aquesta ha sigut la primera temporada de Jordi Torres al mundial de SBK a mans d’una Aprilia oficial i ja havia aconseguit pujar-se al podi fins a 3 vegades, però la victòria se li havia resistit.

El pilot català va fer una gran remuntada i va acabar donant caça a Jonathan Rea i Tom Sykes, va recuperar una distància que molts creien que seria insalvable en temps quasi rècord. Va superar aquests dos pilots i va imposar un alt ritme que va fer que Tom Sykes es despengés i que arribéssim al final de carrera amb Rea i Torres enganxats. Desprès d’una gran batalla entre Rea, recent campió de SBK, i Torres a l’última volta, el pilot de Rubí es va acabar imposant, aconseguint la seva primera victòria a SKB.

El també pilot espanyol Xavi Forés acabava en 7a posició, la seva millor classificació en aquest mundial. David Salom acabaria 8è i Roman Ramos va abandonar.

A la segona carrera a Qatar Torres no va tenir tanta fortuna i va haver d’abandonar a una volta del final. El pilot català estava en plena lluita amb els pilots de davant i va ser una llàstima perquè podria haver aconseguit un doblet per acabar bé la temporada o si més no en el podi. Aquesta segona carrera la va guanyar Haslam, seguit per Davies i Sykes. L’actual campió de la categoria Jonathan Rea va haver d’abandonar per problemes mecànics. David Salom va ser 9è i Xavi Forés no va poder prendre la sortida. Amb la temporada acabada, Jordi Torres ha aconseguit acabar 5è de la general en la temporada del seu debut.

Per acabar, comentar que el pilot català va celebrar el fet d’estar a la part més alta del podi per primer cop amb el seu característic Kneegroundque consisteix en tocar el terra amb el genoll i el colze, aquest és el seu estil particular de pilotatge i fa ja anys que li va posar aquest nom i moltíssims aficionats del món del motor s’han fet fotos en aquesta posició. Amb fets com aquest es comprova que Jordi Torres a part de gran pilot és una persona molt animada i amb molt sentit de l’humor.