Jordi Viladoms decideix baixar de la moto i engegar una nova etapa com a director esportiu de la divisió de raids de KTM

Jordi Viladoms, pilot català de motociclisme, posa punt i final a la seva carrera esportiva. L’igualadí, que ha aconseguit fites com un subcampionat del Rally Dakar (2014), una quarta posició (2010), un subcampionat del Mundial de Raids (2012) i podis al FIM Cross-Country Rallies World Championship, baixa definitivament de la moto.

No obstant, el seu futur professional seguirà lligat al món de la competició, i és que ha acceptat el càrrec de director esportiu de Raids que KTM li ha posat sobre la taula.

Viladoms, que liderarà un projecte consolidat i guanyador, afirma que “tot ha estat molt natural. M’he adonat que em sento més motivat com a director esportiu que a com pilot”. L’expilot, a més, afegeix que “els pilots de KTM tenen unes ganes enormes de seguir aprenent. Aquest és un dels motius que m’han ajudat a prendre la decisió. Creuen en mi, em respecten. Treballar amb ells és un luxe”.

En el seu comiat com a pilot, Jordi Viladoms no s’ha oblidat “ni de totes les persones que m’han ajudat durant tots aquests anys, ni dels meu patrocinadors; ells ho han fet possible”.

Jordi Viladoms posa punt i final a la seva etapa com a pilot | FOTO: europapress.es
Jordi Viladoms posa punt i final a la seva etapa com a pilot | FOTO: europapress.es