L’actual campió del món assegura que necessitava viure un repte com el de Ducati, encara que ara mateix només pensa en guanyar el seu quart títol

Jorge Lorenzo

“Ha estat una de les decisions mes importants i delicades de la meva vida. Ara mateix, però, estic centrat en el present. Vull lluitar per intentar guanyar el meu quart títol mundial. Ara mateix només penso en ‘blau’, en guanyar el campionat amb Yamaha”.

“M’hagués agradat resoldre-ho a mitjans de temporada, però les coses han anat així. El meu futur ja esta resolt”.

“Marxo per vàries raons, però la motivació de guanyar amb una moto diferent és un repte apassionant. Sóc un dels pilots més professionals i necessitava aquest repte”.

“No he parlat amb casey Stoner, però ja tindrem temps per fer-ho”.

“Encara no tenim clar qui m’acompanyarà a Ducati. No depèn solament de mi, però m’encantaria mantenir el màxim nombre possible del meu entorn de confiança”.

“Estic molt agraït a Yamaha, especialment amb Lin Jarvis. Hem guanyat tres títols junts. Sense ells no hagués estat possible”.

“Amb Gigi Dall’Igna sempre he tingut una molt bona relació. El considero un geni com enginyer, i sempre ha tingut molts èxits. Ara tenim un nou repte junts, guanyar a MotoGP. La seva presència ha influït en la meva decisió”.

Lin Jarvis

“Estic trist per haver perdut a Jorge Lorenzo. Hagués preferit que s’hagués quedat amb nosaltres. Ara espero poder acabar la temporada com ho hem fet els últims anys”.

“Li vam fer una oferta, però sabíem que Lorenzo buscava nous reptes. Li hauran fet una oferta millor que la nostra. Per Ducati era molt atractiu tenir un pilot com ell”.

“No és fàcil tenir dos pilots com ells junts. Els hem tractar per igual sempre”.

“Tenim vàries opcions. Pilots amb perfils diferents. Mai és fàcil. Podeu creure que és fàcil escollir el substitut, però no ho és. Ens prendrem el nostre temps. Tenim molta feina, però sabem que tenim un molt bon equip i una molt bona moto”.

“haver fet quelcom més per retenir-lo… li hem ofert el millor que teníem”.

“Comptàvem els dos millors pilots de la graella, trobar un relleu no serà gens fàcil”.

“És molt aviat per dir si estem a prop o no de Maverick Viñales. Estem parlant amb diferents pilots”.

“El que va passar a Malàisia van remoure l’ambient al box”.

“És molt difícil que Marc Márquez i Valentino Rossi comparteixin equip”.

“No ens han preguntat si deixarem o no a Lorenzo provar la Ducati a València. Si ens ho demanen, ja veurem”.

Maverick Viñales

“Em sento bé. Que Suzuki i Yamaha vulguin comptar amb tu és quelcom molt positiu”.

“Em motivar poder marxar a Yamaha i fer història amb Suzuki. Marxar a Yamaha tindria sentit per córrer al costat de Valentia. Aprendria molt, moltíssim”.

Marc Márquez

“És molt bo pel campionat. És un dels pilots punters i canvia de fàbrica. És una gran oportunitat, nous reptes. Serà molt interessant per tots veure què  és capaç de fer Lorenzo amb la Ducati”.

Andre Dovizioso

“Ducati cada cop és més forta. Hem fet una bona feina, i ara tenen l’oportunitat de fitxar un campió del món”.