Jorge Lorenzo marxa satisfet del rendiment de la Yamaha durant el test de Sepang, i assegura que a Austràlia arribarà encara més fort

Jorge Lorenzo marxa feliç de Malàisia. L’actual campió del món acomiada el primer test de la temporada després de tres dies excepcionals dominant amb autoritat sobre la pista. El de Yamaha ha estat l’únic capaç d’aturar el cronòmetre per sota dels dos minuts (1:59.580) traient més de cinc dècimes al segon classificat, Danilo Petrucci (2:00.095).

Jorge Lorenzo, conscient de la seva superioritat, no podia amagar la seva satisfacció: “Els temps parlen per sí sols. He tingut un ritme molt bo i superior a la resta de pilots, mai havia aconseguit una diferència tan gran amb els demés”.

Yamaha ha viatjat al Sepang International Circuit amb la moto de la temporada 2016 i una barreja de la moto de l’any passat amb evolucions. Després de les proves, el balear ha assenyalat que “per ara em sento més còmode amb la moto del 2015”. Ara bé, ha mostrat la seva satisfacció amb els nous pneumàtics Michelin: “Han fet un pas endavant. Amb la goma davantera tinc més ‘feeling’ i tinc major seguretat respecte els de la temporada passada”.

Lorenzo, que té ganes d’arribar a Phillip Island -escenari dels pròxims tests-, assegurava que “aquests dies m’he estat recuperant d’una petita malaltia que he patit. A Austràlia serem encara més forts i serem capaços de fer un simulacre de cursa”.