Jorge Lorenzo acomiada els tests de MotoGP convertint-se en l’únic pilot que baixa dels dos minuts al Sepang International Circuit. Stoner es col·la entre els quatre ‘fantàstics’

Martell i mantega. Els amants del motociclisme saben que aquests dos conceptes estan relacionats amb Jorge Lorenzo. Martell quan toca ser agressiu, i mantega quan arriba el moment de filar prim i no permetre que els pneumàtics es separin un sol moment de la traçada ideal.

Ara bé, en aquests tres dies de tests al Sepang International Circuit Jorge Lorenzo ha barrejat els dos conceptes per completar una sensacional jornada de proves. L’actual campió del món tanca els tests en primera posició convertit en l’únic pilot de la graella que aconsegueix aturar el cronòmetre en un temps inferior als dos minuts (1:59.580).

Casey Stoner, amb els quatre ‘fantàstics’

Dos títols com campió del món justifiquen la presència de Casey Stoner en aquests tests de MotoGP. L’australià ha compartit pista durant dos dies amb els pilots que participaran al Campionat la temporada 2016, i ha demostrat que no ha perdut el nivell. Stoner ha tancat el dia d’avui en quarta posició, per darrere de Jorge Lorenzo, Valentino Rossi i Marc Márquez i per davant de Dani Pedrosa.

El paddock somnia amb veure’l pujat a la moto participant en alguna cursa de la temporada 2016 de MotoGP. La decisió la tenen Ducati i ell. Veurem què succeirà, però el que és evident és que no ha perdut la seva tècnica a sobre d’aquestes ‘bèsties’.

Taula de temps del tercer dia de tests al Sepang International Circuit | FOTO: motogp.es
Taula de temps del tercer dia de tests al Sepang International Circuit | FOTO: motogp.es