Jorge Lorenzo, campió del món de MotoGP, preveu un Mundial més emocionant que el de la temporada passada i parla sobre Valentino Rossi

Jorge Lorenzo, aprofitant un acte publicitari amb un dels patrocinadors, ofereix una roda de premsa en la qual explica les seves conclusions després dels tests de Malàisia i Austràlia. El mallorquí, actual campió del món de MotoGP, assenyala que “a Sepang vam estar molt bé, però a Phillip Island vam tenir una jornada complicada per culpa de les condicions climatològiques”.

El de Yamaha, preparat per encetar una nova temporada, augura un any més emocionat que l’anterior: “Serà un Campionat molt igualat, ja que tots pilotarem amb la mateixa electrònica. Entre les motos hi ha poques diferències”.

Rossi i l’èxit

Tot i evitar polèmiques, Jorge Lorenzo nega que per ajudar l’equip sigui necessària una bona relació entre ell i Valentino Rossi: “No cal ser amic de Rossi perquè tot vagi sobre rodes”. A més, encara que es veu amb condicions per revalidar el títol, considera que l’èxit depèn de molts factors: “La moto, l’electrònica, l’estat físic, l’estat mental, la sort… si falla algun d’aquests punts ja no pots ser campió del món”.