Jorge Lorenzo: nou ambaixador de la marca de mòbils Zopo a Espanya

0
Zopo fitxa al pilot de MotoGp Lorenzo
Twitter: @lorenzo99
Zopo fitxa al pilot de MotoGp Lorenzo
Twitter: @lorenzo99

La marca xinesa de mòbils Zopo fitxa com a ambaixador a Espanya el pilot de MotoGP Jorge Lorenzo

La marca xinesa de telefonia mòbil Zopo és l’empresa líder al seu país en vendes, concretament l’últim any van vendre més de 2 milions de terminals, és per això que ara es planteja nous reptes i vol entrar al mercat Europeu. Per entrar al mercat espanyol volen utilitzar la imatge del pilot mallorquí Jorge Lorenzo per aconseguir captar l’atenció dels consumidors.

És un plaer i un orgull per Zopo poder-nos vincular amb un pilot del nivell del Jorge Lorenzo. Compartim els mateixos objectius d’exigir-nos el màxim a nosaltres mateixos, de millorar constantment i de donar sempre el màxim siguin quines siguin les circumstàncies” declarava el líder de la marca Kevin Xu.

Zopo llença una edició limitada amb el dorsal i firma del pilot Jorge Lorenzo
www.zopomobile.es

Amb aquesta vinculació, Zopo patrocinarà al pilot de MotoGP les pròximes dos temporades, sent així la primera marca de telefonia mòbil que entre en el món de les motos. A partir del Juliol, Jorge Lorenzo acompanyarà a la marca per tot Espanya en les diferents presentacions que es facin del seu nou model Speed 7. A més, han llançat una edició limitada d’aquest model, decorat amb temàtica del pilot mallorquí, amb el seu dorsal i la seva firma com a principals atractius a la part de darrera del mòbil.

 “És realment increïble que una empresa de tant prestigi a Xina hagi confiat en mi, i al mateix temps és una gran responsabilitat per a mi portar la seva marca arreu del món per ajudar-los a créixer. Ara em toca tornar-lis el gest que han tingut, al ser el pilot escollit per la marca per entrar en el món de MotoGP, amb grans èxits a la pista. Gràcies Zopo per acompanyar-me, per la confiança i us asseguro que ho donaré tot per aconseguir grans coses junts”.

Respecte al mundial de MotoGP ha comentat el següent:

[quote]”La veritat és que tant a Silverstone com a Misano, hem aconseguit ser els més ràpids en sec, traient al segon entre 3 i 6 dècimes a cada sessió. Aquesta dada m’anima a pensar que el mundial encara no està perdut.”[/quote]

Crec que quedar per davant del Valentino Rossi a les 5 carreres que falten no és cap missió impossible“.

A Aragó aquest cap de setmana té la primera final per intentar seguir lluitant pel campionat de MotoGP, veurem si aquest nou patrocini l’ajuda a aconseguir el seu objectiu, ser campió del món.