Jorge Lorenzo viatja “tocat” a Motegi

0
Jorge Lorenzo es lesiona l'hombro just abans del triplet asiàtc
Twitter: @motocuatro
Jorge Lorenzo es lesiona l'hombro just abans del triplet asiàtc
Twitter: @motocuatro

Jorge Lorenzo es lesiona l’espatlla entrenant i viatja “tocat” a Japó

Aquesta setmana coneixíem l’espectacular caiguda de Valentino Rossi als tests de Dilluns a Motorland i la caiguda en bicicleta de Marc Márquez que es fracturava un dit de la mà. Doncs, els ensurts pels pilots de MotoGP no acabaria aquí, Diumenge coneixíem la notícia d’una caiguda en moto entrenant de Jorge Lorenzo i la posterior lesió a l’espatlla esquerra que el feia viatjar a Japó “tocat” per començar el triplet asiàtic.

Les alarmes saltaven Diumenge a la tarda després de veure que Jorge Lorenzo agafa l’avió direcció al Japó amb un cabestrell. La caiguda es va produir Dissabte mentre el pilot entrenava amb les “minimotos” en un circuit amb altres pilots del mundial, com per exemple, els germans Espargaró, Dani Pedrosa, Gabriel Rodrigo o Àlex Rins. Va patir una caiguda i es va colpejar bastant fort l’espatlla esquerra, bastant afectada ja pel pilot per les múltiples lesions a la clavícula d’aquest costat. Automàticament va notar un fort dolor i van anar a l’hospital a fer radiografies per saber l’abast de la lesió. Finalment tot ha sigut bastant més lleu del que s’esperava, el pilot té un esquinç d’un grau en els lligaments d’aquesta espatlla. Aquest tipus de lesions no són massa importants per pilots de motos ja que no afecta gaire al moviment d’aixecar i pilotar la moto, tot i que es bastant molest i farà que no pugui estar al 100% a Motegi, la primera carrera de la gira asiàtica. Ràpidament des del seu entorn es va treure importància a la lesió, dient que portava el cabestrell per descansar l’espatlla en un viatge llarg, però que podria córrer sense problemes a Motegi (Japó). El pilot viatjava Diumenge cap al Japó i s’espera que faci sessions de recuperació i fisioteràpia tota la setmana per arribar en les màximes condicions als entrenaments de Divendres, Dijous a la roda de premsa oficial podrem saber les últimes notícies del seu estat.

Més tard, amb el pilot ja aterrat a Japó, ell mateix enviava un Tuit tranquil·litzant als fans:

Missatge de Lorenzo als fans després de la lesió de Dissabte
Twitter: @lorenzo99

Per tant, viatgen “tocats” a Japó Marc Márquez amb una fractura a un dit de la mà, Jorge Lorenzo amb un esquinç a l’espatlla esquerra i Rossi una mica tocat després de la caiguda de Dilluns (de moment el més ben parat), veurem com afecta això a la carrera de Diumenge a Motegi i sobretot a un Mundial que està molt ajustat i que no admet cap tipus d’errada.