Lliga Europea d'hoquei | Diari Catala
Dissabte decisiu a la Lliga Europea d'hoquei | FOTO: FC Barcelona

Els tres equips catalans que participen a la Lliga Europea d’hoquei patins lluitaran per les primeres places en l’última jornada de la fase de grups

Els tres equips catalans que participen a la Lliga Europea d’hoquei patins, el FC Barcelona Lassa, el Club Patí Vic i el Moritz Vendrell tenen assegurat el seu pas a quarts de final de la competició, tot i que cap dels tres equips depèn d’ell mateix per passar ronda com a primer classificat de grup en els partits que disputaran aquest dissabte.

El FC Barcelona Lassa rebrà el modest Iserlohn alemany en un partit sense cap mena d’influència sobre la classificació del grup. L’Oporto portuguès és matemàticament el primer classificat, tot i que el Braganza, que és tercer, no té suficients punts per igualar els blaugrana a la classificació.

El Club Patí Vic, que visitarà la pista del Bassano italià, sí que té una lleugera opció de quedar primer de grup. Els vigatans estan empatats a punts amb el Benfica però tenen la diferència de gols en contra. Això vol dir que, per quedar com a primers de grup, han de millorar el resultat dels portuguesos, que rebran el Merignac.

Un cas similar és el del Moritz Vendrell, que visita la pista del Valongo portuguès. Els catalans tenen un punt menys que el Forte Marmi, fet que els obliga a esperar una punxada de l’equip italià contra el Quevert francès i a no punxar en el seu partit.