El derbi d’Osona entre el Voltregà i el Club Patí Vic serà un dels plats forts de la 21a jornada d’OK Lliga junt amb el derbi gallec entre el Liceo i el Cerceda

La 21a jornada de l’OK Lliga porta dos derbis com a partits mes atractius. El duel entre equips d’Osona, el Voltregà i el Club Patí Vic serà el partit més interessant (dissabte, 20.00h). Els vigatans són segons a la classificació i necessiten la victòria per no despenjar-se del FC Barcelona, que segueix lider cinc punts per sobre. No obstant això, el Voltregà, sisè classificat, no serà un rival senzill i, menys encara, jugant a la seva pista.

Els FC Barcelona Lassa, encara líder destacat de la categoria, visitarà la pista del Lloret (dissabte, 20.30) després de 15 partits consecutius sense conèixer la derrota per mantenir la distància amb els seus perseguidors o augmentar-la, ja que Vic i Liceo han de disputar dos derbis que mai són fàcils. El Lloret, per la seva banda, és a la zona mitjana de la taula i necessita els punts per no apropar-se al perill.

La resta de partits del cap de setmana es jugaran dissabte excepte el derbi gallec entre el Cerceda i el Liceo, que serà diumenge (12.00h). Els altres duels són: Shum-Noia Freixenet (20.00h), Calafell-Igualada (20.00h), Vilafranca-Moritz Vendrell (20.30h), Caldes Laser-Reus Deportiu (20.00h) i Enrile Alcoy-ICG Lleida (20.15h).