Els blaugrana visiten la complicada pista del Montpellier francès, mentre els del Vallès reben al Palau d’Esports de Granollers al Dinamo de Bucarest

El FC Barcelona Lassa juga a les 17.00h (Esport 3) el seu partit 400 a la Champions League, una xifra rècord a l’handbol espanyol. I l’objectiu serà obtenir una victòria que l’acosti a la classificació directe pels quarts de final de la competició.

Però no serà pas fàcil. Davant tindrà el Montpellier, un equip rocós que aplega més de 10.000 persones al seu pavelló. Una olla a pressió on el Barça ha estat incapaç de guanyar en tota la seva història.

Al Palau no va haver-hi color i van guanyar els blaugrana, però el d’aquest diumenge serà un matx molt igualat. Pascual espera poder comptar amb Sorhaindo, mentre que Jicha, que va tornar aquesta semana a la Asobal, serà baixa.

D’altra banda, el Fraikin BM Granollers debuta a la fase de grups de la Copa EHF contra el líder de la lliga rumana, el Dinamo de Bucarest (12.30h).

Carles Viver, tècnic dels catalans, vol notar el calor del públic: “És un equip amb una línea exterior molt potent. Si aconseguim omplir el pavelló i tenir aquest suport de l’afició, la victòria serà més possible”.