Jornada vibrant amb el ‘Superclàssic de les Amèriques’

0
Eliminatories de Sud-america per al Mundial - Diari Catala
Neymar és una de les estrelles que tornarà a la tercera jornada de les eliminatories de Sud-america per al Mundial | FOTO: REUTERS

Tercera jornada de les eliminatòries de Sudamèrica per al Mundial 2018 amb Argentina-Brasil i Chile Colómbia com a partits més destacats

Aquest dijous comença la tercera jornada de les eliminatòries de Sud-Amèrica per al Mundial de Rússia 2018 amb els enfrontaments entre Bolivia i Venezuela i Ecuador i Uruguay però totes les mirades estaran centrades en el ‘superclàssic’ de divendres entre Argentina i Brasil. A la una de la matinada (hora espanyola), ambdós equips intentaran redreçar les seves trajectòries en un partit que, malgrat les baixes i el mal moment de les dues formacions, promet ser un espectacle de primer nivell.

L’estadi Monumental de Buenos Aires serà testimoni del retorn de Neymar, que ja ha complert la seva sanció i acompanyarà a un Willian que es troba en un gran moment de forma amb l’objectiu de continuar escalant després de la derrota de la primera data contra Chile (2-0), en un xoc sempre morbós contra l’Argentina. Precisament ‘l’albiceleste’ és qui més necessita el triomf, ja que després de dues jornades no ha marcat i encara no coneix la victòria. Missió complicada es trobaran els argentins, ja que s’han caigut de la convocatòria per lesió els sempre discutits Messi i Tevez i també el Kun Agüero.

Divendres serà una gran nit per als amants del futbol ja que a les 00:30h es disputarà el Chile-Colómbia, amb dues de les millors seleccions sud-americanes i cinquena i setena del món, respectivament. L’actual campiona de la Copa Amèrica intentarà continuar amb el seu bon moment de forma i liderada per Alexis Sánchez buscarà la tercera victòria consecutiva a les eliminatòries de Sud-amèrica per al Mundial. Per contra, una Colómbia irregular, que només ha guanyat en una de les cinc últimes sortides al torneig de classificació, s’agafarà al retorn de James Rodríguez per obtenir un resultat positiu i recuperar-se de la dura derrota contra Uruguay (3-0).

Aquest mateix dijous, a les 21:00h, Bolivia i Venezuela obren la tercera jornada de les eliminatòries de Sud-Amèrica per al Mundial en un duel entre dos dels equips que encara no han puntuat, juntament amb una Selecció de Perú que tampoc ha sumat i que rebrà el dissabte (3:15h) a una Paraguay invicta (una triomf i un empat). Entremig, i sense desmerèixer a la doble campiona del món, Uruguay visitarà a la sorprenent Ecuador (dijous, 22:00h). La ‘celeste’, encara sense Luis Suárez i amb la baixa del central Giménez, buscarà mantenir el liderat davant d’una ‘Tri’ que acumula dues victòries en dos partits.