José López, ex de Se Puede El Prat, absolt de la demanda presentada per Daza

0
jutjats
Foto: Europa Press

El jutjat d’El Prat desestima la demanda que la líder de Se Puede El Prat va presentar per amenaces contra José López, fins fa poc l’altre regidor de la formació a l’Ajuntament

 

S’ha escrit un nou capítol en la enrevessada història de Podem a El Prat de Llobregat. Si fa uns mesos publicàvem en aquest Diari que la líder de Se Puede (nom que rep la formació a l’Ajuntament), Sandra Daza, havia denunciat al fins aleshores número dos de la formació –i actualment regidor no adscrit, José López, ara la sentència d’aquesta denúncia ha arribat.

El jutjat número 1 d’El Prat ha decidit absoldre a José López de l’acusació d’amenaces, motiu pel qual Daza va presentar aquesta denúncia i, a la fi, raó per la que López Castro va ser expulsat de Se Puede El Prat. La sentència afirma que són “les disputes polítiques el motiu per presentar aquesta demanda” i, malgrat la jutgessa del cas, Marta Pesqueira, admet la possibilitat de que aquestes amenaces siguin reals, “no s’han vist corroborats [els fets] de cap manera i tampoc han tingut cap tipus de transcendència intimidatòria”.

Malgrat la batalla política sembla haver-la perdut López al haver estat expulsat de Se Puede, en part, per aquestes acusacions, la disputa judicial encara continua. Si més no, tant José López com Sandra Daza es tornaran a veure als jutjats el proper 3 de març, en aquest cas pel judici per injúries que López va interposar contra Daza.

Compartir
Article anteriorUn egarenc, detingut a Cambodja acusat de la mort de l’empresari David Bernat
Article següentVÍDEO | Sergio Ramos es torna a fer un embolic
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]