Jose Mourinho:
L'ex-entrenador del Chelsea va explicar que tot i que pot gaudir de la seva família no sap viure sense el futbol | FOTO: REUTERS

El tècnic portuguès José Mourinho va confessar en una entrevista a la revista GQ que troba a faltar el ritme de competició i que tornarà aviat a entrenar

L’ex-entrenador de l’Inter de Milán, el Real Madrid o el Chelsea José Mourinho va confirmar en una entrevista el seu interès per tornar a les banquetes després de pocs mesos aturat. El portuguès, que va ser destituït ‘de mutu acord’ al conjunt londinenc a finals de desembre, va confessar que “m’agrada el futbol i el necessito”.

No estic gaudint sense feina. Puc tenir a la meva família, als meus amics, una vida tranquil·la, però també m’agrada el futbol i el necessito”, reconeixia Mourinho, que va afirmar que “per ser totalment feliç ho necessito tot, així que tornaré aviat. És el meu hàbitat natural, he treballat des que tinc memòria”.

Com a professional estic preparat per a seguir, necessito estar competint cada setmana”, va explicar, tot just abans d’afegir que aquesta és una sensació que només ha pogut viure a la Premier League: “A Espanya, tot i que estava a un gran club, això només passava poques vegades a l’any. Hi havia un Barça-Madrid, un Madrid-Barça i la resta de partits els guanyàvem 4-0, 5-0, 4-1, 6-1…”.

Respecte a quin podria el seu proper destí, ja que ha sonat per a les banquetes del Real Madrid i sobretot la del Manchester United, el portuguès va negar que hagués pres una decisió i es va limitar a dir que “en aquest moment puc assegurar que no sé on em portarà el futbol, però sí que puc dir que la meva casa estarà a Londres. És un lloc increïble per a viure i per a estar amb la família”.

Per últim, Mourinho va parlar sobre les seves tècniques d’entrenament, apuntant que per a treure el millor dels jugadors acostumats a vèncer cal “crear inestabilitat”. “Si vols guanyar has de crear inestabilitat als guanyadors. Has de fer-los dubtar, fitxar nous jugadors, fer que no se sentin en una zona de confort”, va destacar.