Juan Antonio Bayona no dirigirà ‘Guerra Mundial Z II’

0

Bayona s’ha enderrerit amb el rodatge del seu últim projecte personal ‘Un Monstruo viene a verme’

El director de ‘El Orfanato’ Juan Antonio Bayona no es farà càrrec de la segona entrega de ‘Guerra Mundial Z II’, segons informa el portal de cinema americà Deadline, uns problemes d’agenda l’impediran fer-se càrrec d’aquesta superproducció de Hollywood. Tot i la renuncia, la Paramount no dubta en comptar amb el realitzador català per a futurs projectes.

Juan Antonio Bayona està inmers en la fase de postproducció del film ‘Un Monstruo viene a verme‘, una cinta que arribarà a la pantalla gran el pròxim 14 d’octubre i en la que apareixen entre d’altres: Liam Neeson, Segourney Weaver, Felicity Jones o Geraldine Chaplin.

El projecte de ‘Guerra Mundial Z II’ encara no té definit el repartiment, tot i que l’únic que es coneix és que Brad Pitt en serà el protagonista. La productora Paramount té previst estrenar aquesta pel·lícula de zombis al juny del 2017.

‘Guerra Mundial Z’ va ser un dels grans èxits del 2013. Marc Forster (Monster’s Ball) es va fer càrrec de la direcció d’aquesta cinta, on apareixien entre d’altres els actors Brad Pitt o Mathew Fox (el recordat Jack de ‘LOST’).